دیگر

درگاه پرداخت اینترنتی چیست و کدام را انتخاب کنیم؟

بسم الله الرحمن الرحیم

امروزه اینترنت و وب سایتها و کسب و کارهای مجازی جای خودشان را حسابی در زندگی ما باز کرده اند.

هر روزه کسب و کارهای بیشتری به سمت فروش مجازی و الکترونیکی محصولات خودشان حرکت می کنند،با این کار علاوه بر راحت تر شدن دریافت وجه از کاربر ،حوزه ی مشتریان شما از محله و شهر و اطرافیانتان به وسعت اینترنت گسترش می یابد و این یعنی مشتری بیشتر و در نتیجه فروش بیشتر.

اگر شما هم جزو این دسته از عزیزانی هستید که به تازگی فروشگاه اینترنتی خودتان را راه اندازی کرده اید و نیاز به دریافت وجه از کاربران خود دارید با ما همراه باشید.

درگاه اینترنتی چیست؟

درگاه اینترنتی مراحلیست که در فضای مجازی از مشتریان وجه گرفته شده و به فروشنده منتقل می شود.
به این صورت که ابتدا کاربر در وب سایت فروشنده کالاهایی که قصد خرید دارد را انتخاب کرده و در نهایت به سمت سایت بانک هدایت می شود و در آنجا از کاربر اطلاعات کارت وی گرفته می شود که با این کار مبلغِ کالاها از حساب کاربر به حساب فروشنده منتقل خواهد شد ، سپس سایتِ بانک کاربر را به فروشگاه منتقل کرده و فروشنده پس از اطمینان از دریافت وجه کالا را به مشتری تحویل داده یا ارسال می کند.

انواع درگاه اینترنتی

امروزه دو نوع متداول درگاه اینترنتی داریم:


۱-درگاه اینترنتی مستقیم

۲-درگاه اینترتی واسط

درگاه اینترنتی مستقیم چیست؟

در درگاه اینترنتی مستقیم طرف حساب شما بانک بوده و پول مستقیما و آنی از حساب مشتری بعد از طی مراحل بانکی به حساب فروشنده واریز می شود، برای این کار کارمزدی از مشتری یا فروشنده کسر نمی شود.

درگاه اینترنتی واسط چیست؟

در درگاه اینترنتی واسط پول ابتدا به حساب شرکت واسط واریز شده و سپس با درخواست فروشنده از شرکت واسط به حساب فروشنده واریز می شود.
درگاه های واسط از این وساطت کارمزد خودشان را بر میدارند و درآمد آنها از این طریق است.

تفاوت درگاه اینترنتی واسط و مستقیم چیست؟

علاوه بر مورد بالا که اشاره شد ، یک تفاوت مهم دیگر هم این دو درگاه دارند ، و این تفاوت یک تفاوت کلیدی و مهم است.

و شاید یکی از مهم ترین دلایل به وجود آمدن درگاه های واسط هم همین تفاوت باشد. و آن سختی اخذ درگاه مسقیم نسبت به درگاه واسط است، در درگاه های مستقیم ابتدا باید در سایت نماد الکترونیکی ثبت نام و مدارک کسب و کار و مدارک شخصی را ارسال کنید تا بتوانید به بانک درخواست ارسال کنید.یعنی بانک بدون نماد الکترونیکی به شما درگاه نخواهد داد.

کدام درگاه بانکی برای من بهتر است؟

خب . حالا که با تفاوت این دو مدل درگاه آشنا شده اید شاید برایتان سوال باشد که بالاخره کدام نوع برای کسب و کار من مناسب تر است؟

باید گفت که اگر شما یک شرکت هستید و تراکنش های بالایی دارید بهتر است درگاه مستقیم را تهیه کنید و اگر که بصورت شخصی فعالیت می کنید و تراکنش های بالایی ندارید و حوصله و زمان ثبت نام و کاغذبازی های اداری را ندارید و یا مدارک رسمی ای برای کسب و کارتان ندارید بهتر است از درگاه واسط استفاده کنید.

و البته هر دو اینها را می توان همراه هم استفاده کرد.

اما به صورت کلی به این موارد هم هنگام تهیه درگاه اینترنتی دقت کنید:

  • مشتری مدار بودن
  • پشتیبانی خوب
  • داشتن مستندات و کدهای آماده ی مناسب و به روز
  • سابقه ی خوب

آیا نیاز است از هر بانکی یک درگاه بگیرم؟

خیر. با داشتن یک درگاه می توان از همه مشتری ها پول دریافت کرد و بانک مشتری مهم نیست.ولی اگر کسب و کار شما برایتان مهم است و تراکنش های بالایی دارید سعی کنید همیشه چند درگاه در سایت فعال داشته باشید تا اگر یکی از درگاه های از دسترس خارج شد بتوان از درگاه های جایگزین استفاده کرد.(گاهی درگاه ها برای تعمیرات و خرابی ها موقتا از دسترس خارج می شوند.)

پیشنهاد شما کدام درگاه است؟

در درگاه های بانکی مستقیم با داشتن نماد می توان از همه بانکها درگاه گرفت.
ولی بین درگاه های واسط اگر دچار شک هستید پیشنهاد ما درگاه اینترتی واسط زرین پال می باشد.

زرین پال دارای سابقه خوب و پشتیبانی مناسب و همچنین برنامه موبایلی کارآمدیست.علاوه بر این پلاگینهای آماده بسیاری برای این درگاه وجود دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *